Systemhyller – Modellserier

Systemhyller S01 – Kontor og bibliotek

S01 er et stilrent og enkelt reolsystem som er velegnet for innredning av biblioteker og kontorlokaler. Systemet har løsninger for frittstående reoler med hyller på en eller begge sider, og løsninger som monteres på vegg. Det leveres gavler i ønsket utførelse til reolene. Systemet leveres som standard i farge RAL9016, men kan også leveres med kundetilpassede fargebehov.

De samme prinsippene gjelder uansett om man velger en frittstående eller veggmontert løsning. Konsoller hektes i hullbildet i stender/skinne og hyllene sett ned i lommer som finnes i disse. Ønsket hyllestørrelse avgjør hvilken konsoll, stenderløsning, avstandsstykke og gavelstørrelse man skal benytte.

Systemet gir brukeren stor frihet til å velge en løsning som dekker det aktuelle behovet. Alt av deler er kompatibelt med de forskjellige grunnmodulene. Systemet har et enkelt og rent uttrykk og de forskjellige variantene av oppsett kan fint brukes om hverandre og fremdeles fremstå som helhetlig.

Systemhyller S02 – Butikkinredninger

S02 er et fleksibelt hyllesystem for butikk og lagerinnredning. Systemet har et stort sortiment av hyllestørrelser, reolhøyder og tilbehør i form av kroker, pigger og diverse opphengsalternativer. Standardfarge på reolene er RAL9016 (ren hvit), men kan også leveres i andre farger.

Systemet kan stå frittstående på gulv med hyller eller oppheng på èn eller begge sider, eller det kan henges direkte på vegg. De frittstående løsningene kan også leveres på hjul. Enderammer med og uten displaymuligheter, samt spesialtilpasset belysning er også produkter Systemhyller kan levere til oppsettene.

  • Høyde fra 90 til 220 cm
  • L-fot fra 40 til 55cm
  • T-fot fra 72 til 103cm
  • Enkelt- og dobbelsidige reoler
  • Hyllebredde 600 og 900mm
  • Hylledybder 250 til 600mm
  • Løsnininger for gulv og vegg

Systemhyller S03 – Kontor og bibliotek

S03 møter dagens krav til design, økonomi, fleksibilitet og funksjon. Reolen har et spennende uttrykk og gir et friskt syn på oppbevaring. Stigereolen har hyller av pulverlakkert stål og leveres om ønskelig med gavler i glass, stål eller tre. Systemet tillater spesialtilpasninger, har godkjente lysarmaturer og et stort utvalg av tilbehør. Standardfarge på reolene er RAL9016 (ren hvit), men kan også leveres i andre farger.

S03 leveres også med hjul på doble fag. Et enkelt fag består av to stiger skrudd sammen med avstandsstykker. Et dobbelt fag består av fire stiger skrudd sammen med avstandsstykkene. Systemet har et meget kvadratmeter- økonominsk fotavtrykk, det vil si at reolen opptar veldig liten plass utover selve hylleplassen. Enkle- og doble fag bruker 4 stillskruer (evt hjul for doble fag).

Systemet gir brukeren stor frihet til å velge en løsning som dekker det aktuelle behovet. Alt av deler er kompatibelt med de forskjellige grunnmodulene. Systemet har et enkelt og rent uttrykk og de forskjellige variantene av oppsett kan fint brukes om hverandre og fremdeles fremstå som helhetlig.