OM SYSTEMHYLLER AS

Skreddersydde løsninger

Systemhyller er en serviceorientert bedrift som legger vekt på å skape gode løsninger tilpasse hver enkelt kunde. Vi har fokus på behovsavkaring i kjøpeprosessen og er løsningsorienterte. Det gjør at vi klarer å skape et produkt som er tilpasset kundens ønsker og behov.

Vi har et standarsortiment, men som en spesialforretning er vi stolte av å ha muligheten til å kunne tilby skreddersøm og spesialdesign. Riktig produkt til riktig bruk er en forutsetning for en god investering.

Historikk

Systemhyller AS ble stiftet i april 1967. Systemhyller ble etablert etter fisjon fra annet selskap og historikken går således enda lengre tilbake i tid.

Frem til 2013 har Systemhyller hatt hovedbase i Oslo, så flyttet til Spikkestad i Røyken kommune. Nå fra 2017 holder vi til i Solbergelva utenfor Drammen. Her har vi eget plukklager hvor varene kan besigtiges og hentes direkte.

I mer enn 50 år har Systemhyller produsert og solgt hylleinnredninger. Med egenproduserte varer sikrer vi god kvalitet til gunstige priser.

Kvalitet i alle ledd

Innredningen fra systemhyller er produsert av stål i høy kvalitet. Produkt sortimentet blir produsert i eget hus med moderne utstyr.

Vi har et tradisjonsrikt, mekanisk verksted med over 40 års erfaring fra produksjon i Norge. Lang erfaring sørger for god kompetanse og leveringsevne. Moderne maskinpark legger grunnlaget for en effektiv produksjon, og kompetente ansatte sørger for at kvaliteten er på topp.

Besøk vårt varelager

Systemhyller har egen plukkavdeling hvor store deler av vårt sortiment kan besiktiges og hentes direkte. Et bredt utvalg av våre mest etterspurte produkter har vi til enhver tid på lager.

Dette sikrer at du som kunde får rask leveranse ved bestilling. Foretrekker du levering samme dag, er du også velkommen til å hente selv hos oss.

Fornøyde kunder

Kunde uttalelser